Header

Friday, September 11, 2009

LIVE: Calit.. Best...

Eh korang sume sure tau kan camna nak wat "calit"...
Ala.. Yg kita geselkan ibu jari kita ngn org lain tu la...

Memulanya kitorang ajar damia utk wat simbol "best"..
Simbol thumb up tu..

Entah camna ntah.. Tetiba je dia pandai nak calit lak..
Tiap kali weols tunjuk simbol best, sure dia calit gak..

Mana ek dia belajar..
Huhuhu...

Dan td lak dia dh ngikut aku wat suit suit time nk pangil waiter...
Kuat gak dia suit..

Pastu soh bonda amik gambar dia tgh suit ngn mulut muncing mcm nak kiss tu..

Adoyaiii damia... Damia..
Cerdik!

*gambar lain ada.. Spt biasa ni adalah live n3.. Tunggu full n3 nnti ek... Gambar damia wat muncung kiss kiss.. Haha

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii!!! cerdik Gibik2 nih!!

Lpas nih ajawkan ...cakap walawieiiiii pulak k hehehehehhe

Kaseh said...

yaaaa saya mau tgk mulut damia muncungg...harus letak gamba damia byk2....tak puas tgk kalau letak satu dua jek ...eehehhe moreeeeee peekturess pleaseeee

tuberose78 said...

damia,nanti calit ngan mak ude plak!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!