Header

Friday, September 25, 2009

LIVE: Celcom ohhh Celcom

Ituhari aku pernah kondem Blackberry Celcom ngn Bb Storm..
Korang cari la entry tu ek aku leceh nk wat link ni..

Semalam Celcom wat hal plak..
Dari pagi sampai lewat petang, line celcom prob..
Kejap leh kol kejap xleh..
Blackberry service terus down..

Aduhhh..

Aku pun paham la setiap sesuatu service teknologi ni pasti akan ada down time..
Tp aku tak expect lak celcom took such a long time utk resolve prob tu..

Even semalam lebih kurang jam 11am aku terus kol cust care dia..
Sbb aku igt line aku ni je yg prob.. Nak mtk dia reset service bb aku..
Rupanya staff dia tu kata, ni masalah 1 semenanjung..
Dan yg paling bestnye, staff tu ckp dorang still xtau apa punca masalah dan jugak bila akan pulih..

ermm mungkin ramai tech person celcom yg power2 sume masih cuti raya..
Or dorang standby raya.. So respond time bila jd kes cenggini lewat la..
Ye la ye la aku paham dorang nak beraya gak..

But lainkali, hrp celcom lebih prihatin
Time raya camni la mmg line akan sebok..
So bersiap sedia..
N make sure technical guys korang yg power2 tu sentiasa available n respond secepat mungkin...

K celcom...
Terima kasih kerana menyusahkan hidup aku semalam!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

atty's said...

tu ler pasal..tak pasal2..kty ingat..
hp buruk kty yg rusak..
pagi nie dgr radio.rupanya celcom mmg problem..

Ada Ayrissa said...

alah bro, mungkin msalah tu mmg x dpt dielakkan...bkn slalu...hihihi
(ekekkeke...pengguna tegar celcom :P)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!