Header

Monday, September 28, 2009

LIVE: Nasi Lemak Taman Permata

Taman permata...
Masih segar dalam ingatan kitorang..
Kat Lembaga Juruukur Tanah Tmn Permata ni lah tpt kitorang cari duit utk kawen dulu..

Time tu viona keje ngn syarikat yg dpt kontrak utk projek ngn LJT ni..
And aku lak wat parttime ngn kompeni viona tu..
Time tu aku keje full time kat Sri Gombak..
Jam 6 je aku terus shoot ke Tmn Peemata ni..
Keje partime data entry sampai kol 3am!

Viona lak jd System Developer..
Dia pun tiap hari wat OT smpi 3am gak..

Cari duit lebih sbb nak kawen..
Bersungguh weols dulu kan..
Membanting tulang n bersengkang mata..

Alhamdulillah..
Hasil penat lelah tu..
Weols dpt beli kete iswara n kumpul some $$ utk hantaran kawen, kenduri n itu ini..

And now..

Setelah 5 thn married..
Weols mai pulak tpt ni..
Dah berubah..
Kat depan giant dh ada blok kedai..
Ada old town white coffee

Tp kitrrang tak heran ngn old town
Sbb ada kedai lain yg lebih bermakna..

Sebuah gerai bawah pokok je..
Jual nasik lemak..

Dulu time dia baru bukak weols la customeer tetap dia..
Mmg tiap mlm kitorang time rehat akan dinner sini..
Mknn dia ok je.. Sedap..

Now kedai ni pun dh maju..
Dah ada skrin besar..
And makanan dia tetap sedap..

Aduh..
Duduk sini wat aky n viona tersengih2 sendirian..
Byk ooo kenangan weols kat sini..
Susah senang bersama!!
Sampai akhir nyawa.. Insyaallah!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!