Header

Monday, September 21, 2009

LIVE: Raya siang malam..

Time raya camni la kan uols kita nak merapatkan silaturahim sesama kita especially sesama keluarga kan

Camtu la jugak weold..
Now ahkak n the geng masih lagi meneruskan misi raya ke 2 utk beraya..
Menziarahi rumah sedara mara...

Lama tak jupe dorang kekadang wat ahkak terkejut terkejut tau..
Eh eh dah besarrr anak dia..
Eh eh dah bujang dah anak dia..
Eh eh dah tak cam dah dia dh besar.

Kan?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

joegrimjow said...

alaaa
ajak dtg umah xmoh
huhuk2
sedey2

masviona said...

joegrimjow:
huhuhu jgn ler sedey²
bukan xnak gi bu masa tuh dah sampai kok lanas ler....memula tuh mmg ler dok area peringat je

masviona said...

joegrimjow:
huhuhu jgn ler sedey²
bukan xnak gi bu masa tuh dah sampai kok lanas ler....memula tuh mmg ler dok area peringat je

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!