Header

Tuesday, September 22, 2009

MV Kena Jab




Huhuhu



Betul uols smlm ahkak mv uols ni kena sedas suntikan oleh doktor....huhu



Memula doktor maukan vontot ahkak...huhu tetapi akibat ahkak agak segan n malu terlebih coz doc tu pun mufa belia lagi kan ahkak request doc soh inject dibahu ahkak je



Pesal ahkak mv kena jab eh?

Huhu semuanya salah ahkak gak uols...akibat nak bergaya terlebih di hari raya kan so ahkak perasan cas artis ler dlm diri sat kan pkai rantai labuh yg biasa2 tuh alah yg ada diperbuat dr besi ada yg dr nikel tuh kan



Ahkak mmg dah tau yg ahkak mmg allergic sebenarnya but dah kata nak bergaya punya pasal kan ahkak pkai jugak ingatkan xde ler gatal2 coz lapik kat baju kurungkan



Sekali ko satu badan ahkak bengkak gatal2 seluruh badan dah jadi macam beruk mahyeh dah ahkak dok menggaru uols



Dah xtahan sgt ahkak gi jerler poliklinik kat umah ni ha kasi kena sedas suntikan alhamdulillah terus reda sket so pg tadi dah sambung makan ubat alahan ngan tahan gatal tuh makanya hari nih ahkak beraya sakan balik ler uols....hikssss



Tp ahkak dah sedar diri xde nak cas artis dah xpkai dah aksesori sptri itu lagi kecuali emas sebesar janggut udang ni jerlah....huhu



Ok uols ahkak membizi nak beramah mesra ngan sanak sedara lagi nih....bye bye!!



Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

1 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

wah... kesian.. ni prebetsabu nak kena beli emas je la ya..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!