Header

Monday, September 07, 2009

Nak update tp x bole la plakkk...

Aku sbnrnya nk update blog..
Sesambil aku godek henpon ni terjumpe la plak 1 video..
Video damia tolong picit kepala bonda dia time bonda pening pala.. Kan aritu viona kene angin2 masa awal puasa aritu..

Spt biasa aku nak la terus update LIVE je kan thru henpon
Nak buka lappy time2 ptg camni mmg kemalasan lah
Lgpun kat umah time damia ada, baik xyh buka laptop..
Baik spend masa gurau senda ngn damia.. If taip LIVE sekejap je pun.. Buka lappy kompom lama leka surf sini sana..

Sekali nak update LIVE email tak lps lak video tu..
Dia kata size besor..
Adoiiiii amatla potong stim...
Tgh berkobar nak wat entry video damia tu tp x kesampaian lak..

Xpela dh jd cmni kan..
Nnti mlm2 ni or sahur ni je la aku or viona schedulekn entry tu utk esk ek..

Adiossss...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Cath J said...

Tak pe lahhh.... byk masa lagi... ^_^

prebetsabu said...

uhuhu cath.. dh schedule pon kol 8am nnti

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!