Header

Friday, September 04, 2009

Tak mennyempat2....

Semalam aku dah sampai ke kl...
malam semalam..

so sebab aku sampai kl malam semalam,
maka viona tak dapat wat n3 autopublish..

sebab apa dia tak sempat wat?
sbb aku dah balik kl malam semalam..

apa kaitan malam semalam ngn n3 autopublish?
malam semalam ialah malam jumaat...

HAHAHAHAHAHA...

takde la...

sebenarnya kitorang tak sempat nak wat schedule malam semalam..
aku sampai umah from kelantan dalam area kol 10pm..
pastu melayan kerenah anak dara dan mak dara...

aku sampai umah je si damia tgh tidooo baaekkk punya..
then tetiba dia terjaga..
agaknya dia terbau aku dah balik kot.. (ahahah padahal aku n viona bersembang kuat.. tu yg dia terjaga kot..)

lepas dia dah terjaga tu, terus excited la..
"Alliddd.. Alliiddd.. nek atashh.. atashhh atunn atunn.."
Walid, walid, naik atas, atas... katun.. katun..

hahaha.. terus anak dara tu mengajak kitorang sume naik kat bilik sbb dia nak tgk kartun..
huhuhu...
agaknya tak best kot tgk kartun kat ruang tamu.. nak jugak dia tgk kartun kat bilik atas...

so itulah dia kisahnya...
mintak hampun if ada yg keciwa buka2 je blog masviona.com ni, takde entry baru....

sorry...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

mummysya said...

cehhh

alasan!!!!

masviona said...

mummysya:
tapi kin percayalahhhhhhhhhhh
hiksss mmg weols melayan karenah anak dara tuh pun....lepas tuh prebetsabu tertido kefenatan jadinya mas jerlah yg kena melayan dia sampai pagi....adoyaiii

n0n0n said...

kesian nye......biase la tu dak kecit

joegrimjow said...

patut la nak ajak ngereh xreply
ish2

masviona said...

nonon:
dak kecit yg hyperactive...huhuhuhu sabo jerlah...hikssss tp seronok layan dia

joegrimjow:
kuang3x.....hiksss...tanya ps..hiksss..tak prasan lah tuh

Kaseh said...

mmg kecewa pun takde entry baru.. baper kali refresh da arinih..heheh time tak bz bleh la refresh sokmo.. smlm mlm jumaat? apa kena mengena malam jumaat ngan takleh autopublish? (soklan cari nahas ni) haha

Hezesuze said...

lorrr itujek....haishhh!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!