Header

Wednesday, October 21, 2009

ADVERT: Photographer for hire



dah lama aku tak mempromosikan diri aku sendiri kan..hihihiih

so aku nak curik tumpuan korang...

ahahaha..

nak promote hobi parttime aku..
kahkahkah..

ada sesapa yg mencari perkhidmatan photographer?
haaa... leh hire aku..
hihihi tak malu sungguh aku...

hahaha...
leh gelak2..
leh guling2...
leh pasan jd model...
hahaha..

email/ym aku kat:
prebetsabu@yahoo.com


ni antara hasil keje aku..
tapi ni sume yang dah lama la.. tahun lepas kot..

yang baru2 ada client yg tak bg permission utk letak as profile aku kat web la plak... huuhuh



wedding bole....



family potraiture bole....




family outdoor bole...


kids photography/potraiture bole...


group bole...


birthday party, akekah, cukur jambul sume pon bole...





mati keras la aku kene bebel kat viona sbb iklankan kat sini.. huhuhu

ampuunnn......

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

12 Comments Uols:

yuyee cap limau said...

ps kalu gambar konvo boley tak??
and bpe harga??sebab taun depan insyaALLAH kite dah konvo.so ingat nak tempah fotographer ke..ada gak kenang ngan kengkawang n famly..dokek je ukm nie ha

prebetsabu said...

if nak wat outdoor shooting utk konvo mmg bole..

tapi nak wat studio shoot, tak dapek la.. aku takde studio maaa...

prebetsabu said...

prebetsabu@yahoo.com

leh email kat add tu..
nnti ktia kautim rege n pakej!!

uhhu

SYAbAR said...

kalau akak PS, tak marah aih!!!! lg bangga apa. Untung Masviona

Maunya akak sikit posing cam model... hahaha

kenwooi said...

all the best =)

kenwooi.com

Kaseh said...

soon ps.. akak booking ahahah...taun depan la tapi..

Gieyana said...

sempoi3..nak jugak2..tp outing sesama blehh?hahaha

gd luck yer..mmg cuh seh..especially Masviona photo n ur princess:D

fealize_eleanoer said...

canteknyer gambaq!

lily lotus said...

takpe bagi laluan iklan kat laki

Dee said...

comellah bila org2 tua melompat..n gambar tu cantik2..

yuyee cap limau said...

ps outdoor punyer la
baru gempaq..hehe

Mr Hazizul said...

Bro...
Masa ko lompat mencangkung tu sebijik mcm.......

hahahahaha

Makan sorang nampak !!!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!