Header

Monday, October 05, 2009

Ahad = Dok Umah Layan Tetamu

Uols layan jer piccas nih dulu.

Next n3 baru weols akan buat details n3 tau

Mintak maaf jugak pada yg menjemput weols utk open house pada hari semalam (Ahad) coz semuanya weols tak dapat join except appointment ngan bakal penyewa umah apartment weols tuh jerlah pun weols sempat kuar sat kol 6.30 - 8.00 mlm klu tak silap.

Itu pun tetamu dah tunggu kat rumah.......fuhhhhhh!!!!! fenat uols tapi yang paling penting best n happy gilossssssssssssssssssssssssss.

Seriyes tak tipu.

Bukan ahkak n prebetsabu sajork, avin damia lagi ler bertambah happppppppppyyyyyyyyyyyy dpt memain ngan sepupu dia dedua belah pihak lak tuh.

Semuanya secara kebetulan ajer memula kak long shima yg confirm nak datang dari hari khamis ke jumaat eh nazawanie eh silap kak long.

Lepas tuh kak diah aka tuberose, lepas tuh mama n abah dapat berita terus zassss dtg umah lepas kelas amali haji.

Sampai lak berita kat kak ina aka enzek terus zaaasss gak ke rumah.....wahhhhh meriah uols.

Dari pagi membawa ke petang. Lewat petang tuh plak sambung ngan kakak² adik² n famili belah aku lak....hiksss mmg meriah sampai ke malam ler uols.....:)


Dan piccas adalah secara random ye uols tidak mengikut turutan kejadian sama sekali. TQ





















Menu utk hari ahad tuh adalah

2 paket bihun goreng air tanganku, sekuali (seekor ayam grade A) rendang ayam, seperiuk nasi himpit n jugak seperiuk ketupat palas instant (baru 1st time try) dan juge

menu tambahan untuk malam tuh satay ayam yg dibeli di Restoran Sup Urat Ketin coz makanan dah tinggal ciput jer n ada yg dah habis.



Author' note: even pakaian avin damia adlh berlainan itu adlah kerana dia sgt melasak sampai 4 kali bertukar baju....haiyooooo itu anak dara kan huhuhuhu sabar jerlah

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

UnGu VioLet said...

bestnye.. nak dtg umah kak gakla.. puteri akak yg sorang tue.. cuteee mcm mama die..

masviona said...

ungu violet:
datang jerlah mar (hehehe mcm dekat je ye tak..hiksss) akak suke je..hiksss

enzek said...

timakasih mas n nas..kami org semalam melantak kuih rayer n mihun goreng yg mas masak tuu smpai x dan tinggal utk org belakang..pedas lak ckit mihun tuu tapi perfghhh mmg sedap laa secukup rase hehehe

tuberose78 said...

thank you la sbb korank sudi melayan weols ni yg mmg tak tahu bila nak balik.. nasib la citer seram tu dah abisss... hahahaha..

nazawani said...
This comment has been removed by the author.
CuTeMiUt78 said...

wah.. havoc la teratak viona hari tu ya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!