Header

Monday, October 26, 2009

Chicken Marryland

Now weols ada kat DTree, semenyih ada discussion ngan client.

Prebetsabu actually but aku tumpang sekaki tp aku xlayan sgt pun sampuk sket2 je hikssss

Aku actually tgh review n wat research sket2 psl keje yg bos baru assign pg tadi...huhuhu sesambil tuh layan blog sat....ahaksss

Ni menu aku mlm ni chicken marryland, xleh komen lg coz xmerasa lagi...hahaha

Ok better stop now aku nak maman sat...k uolsss

Enjoy!!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

5 Comments Uols:

Dj Epoi said...

STIM tengok makanan tuh eheheheh

Special....ENTRY buat Team MV

Check it outtttttt!!!

Anie said...

suka nyer tgk makanan tu pepgai nih..

aRe_uDear said...

wahh3x.. nampak sodap tue.. ;)

farish H said...

cedappp

CuTeMiUt78 said...

amboi sempat lagi tu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!