Header

Wednesday, October 14, 2009

Kazen Iparku serta FBku

Bila dah alang² weols dah ada area ampang jadinya weols plan nak melawat kazen prebetsabu nih aka kazen iparku (vocab nih xtau ler ada ke idak weols create sendirik jer....lol) yg sangat sporting n baik hati (wahhhh kak nana puji ada makna nih...hiksss).

Weols berhubung pun melalui FB jugak.....owwwhhh mantop jugak facebook nih ek. Sebenarnya j
kan aku dah create account fb nih dah lama dah itu pun selepas dipaksa² oleh member².

Memula aku tak endah pun, diorg siap pujuk² lagi tapi aku just ignore gitu jer. Lepas tuh camne entah tersembang ngan sorang blogger nih (bila eh mimi add saya hujung thn last year ke awal thn this year eh???) dia siap invite lg aku soh join FB. Aku dah ckp sesiap mmg aku xsuke layan laman² sosial camni mcm friendster ke aku ada tp just buat syarat jelah pun bknnya layan sgt pun entah xsuke sgt....hiksss

Aku sign up lepas register jer kan berderet dah yg ghopernye yg dok add n invite aku soh join fb nih ghopernya mereka yg senior adalah adik² ex opismate nih diantaranya sueAna, hanani CEdge, fakhrul adalah ler lagi tapi aku pun dah hilang ingatan dah.

Tapi aku just register jerlah bukannya aktif pun.....muahahaha. Lepas register harus ler bitau prebetsabu kan, dia pantang ler bila tgk aku ada laman² sosial camni hiksss menjeles lebih takut sgt ler pakwe² lama aku tackle aku balik katanya.......lol

So dia pun register ler utk dia sekali harus dah register terus letak status married to prebetsabu. Sama ler kes ngan friendster beberapa tahun yg lepas aku yg register dulu then baru dia sama gak ler terus letak komen kengkonon nak kasi tau ler yg dia tuh pakwe aku.......muahahahah kelakar sungguh ler wei prebetsabu nih.

Sekarang ni pun aku idak ler aktif gegiler pun fb nih aku just update status jer coz aku tak login kat lappy pun just login farmville jauh sama sekali semua event invitation bukannya aku layan pun.

Aku nih event berkelulusan bacelor sains komputer pun bukannya aku minat main game pun so far sebarang game yg aku main pun xde lagi aku sampai tahap addicted. Seriyes but aku mmg akan jadi ibarat cacing kepanasan if xleh dpt internet connection dlm masa 24hrs mau meroyan aku. Yang itu aku admit ler....:) yelah saya ngaku...:)

Eh giler nye jauh menyimpang baru aku tersedar dari lamunan.....eh kak nana sowi nak stori mori psl gi serbu umah kak nana tp dok tercerita psl fb lak...huhuhu

Ok back to the track, pastu kan prebetsabu nih kan bukannya dia ckp nak gi serbu umah kazen dia tapi kan siap request ayam goreng berempah lagi tau.

Sian kat kazen iparku tuh dah ler tgh preggie kan prebetsabu lak request itu ini lak sesedap rasa dia gitu kan tapi oleh kerana kazen iparku tuh sporting n baik hati haaa kan dah ckp bukan sengaja nak puji tp mmg betul lah kan dia baik hati ikut je kerenah prebetsabu tuh. Aku ikut jer.....muahahahaha

ini adalah kazen prebsabu merangkap kazen iparku yg baik hati.......tersipu malu gitu (letak je picca nih tak mintak izin pun if kak nana request soh buang nnti aku delete ler)

ini ler ayam goreng berempah yg mavelesss tuh n jugak sos yg direka sendirik....nyummmmy delicious!!!!

ini ialah pasangan suami isteri n kak nana yg dah termakan hasutan prebetsabu untuk menjadi BB user.....berbaloi kan ada berry (byr bil pun berbaloi baloi gak ler...hiksss)

nih lak abg lan ngan budak cute...faaz aydeen
owhh uols jgn lupa vote baby idol nih kat sini www.mix.fm

avin damia main xhenggat smpai masuk bilik anak bujang.....nih abg furqan avin damia

main game lak

Sebab itulah weols mak bapak leh layan makan ayam goreng berempah ngan senang hati coz anak² leka bermain semuanya......lol

Jadi kami semua melantak dengan sepuas hati.....muahahahaha (wah kasarnya bahasa ku......melantak ko........ala drama semata² uols)



Author's note: kengkadang manusia nih kalau dah terlalu lama bersabar perlu gak bersuara lantang sekali sekali.....just my 20 cents



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Kaseh said...

waaaaaaaaaaaaaaaa damia baby...ermm lama tak tgk damia.... sorry dear..auntie kaseh very da busy la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!