Header

Friday, October 09, 2009

LIVE: Aku ke KAU yang bodoh?

Tak pasal2 aku dpt surat ni kat cermin kete aku td..

Mmg la aku paking terkeluar sikit..
Tapi STILL DALAM PETAK PAKING...
Cumanya ngam ngam je la bontot kete tu kat garis belakang... Ruang depan mmg byk la kosong

Yg mamat bawak lori tu sesedap ati je letak note ni kat kete aku..
Dia igt aku tak nampak kot dia yg letak..
Time dia letak tu kebetulan aku baru turun n nak g kat kete..
Mmg slalu mamat tu paking double park lori 5tan dia tu utk unload barang..

Napa aku paking camtu?
Sbb area ni ramai yg akan dbl paking
So aku paking ngam ngam bontot xmo kasik ruang blkg tu luas org double park..
N aku pun paking sat je..
Lps solat td naik opis sat amik doc rushing nk g bank.

Mamat tu igt aku xtau dia yg letak kot..
Bila aku pandang dia wat bz angkat barang lak..
So aku tunjuk la kat dia kete aku dlm petak paking..
Aku tunjuk lak kat dia lori dia tu paking tepi jalan blok paking org...
Pastu aku tunjuk je ngn jari aku kat kepala..
Pastu aku tunjuk tanda KOSONG...

Semua tu aku pakai bahasa jari je..
Kalau aku kuar suara mau jd gaduh!

Siapa tak panas?

Ko nak kata aku paking mcm org bodoh..
Tapi ko tu plak paking camna?!
At least aku paking ngam ngam dalam petak..
Ko tu langsung xde petak... Xde otak!

Plak tu wat2 innocent mcm bukan ko yg letak notis tu kat kete aku..
Macam aku tak nampak..

Belakang2 ko beranilah!

Mmg lenkali if aku dpt lagi paking area situ mmg aku akan paking camtu je..
Alu x wat salah...
Dalam petak..
At least nak tego aku pun tego la elok2..
Bukan slalu aku paking camtu..
Tp aku nak elak org dbl park kete aku so aku paking cmtu sbb aku naik opis sekejap je nak amik doc...

So sekarang siapa yang paking macam BODOH?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

Hidayah Baik said...

berapi le kapla otak aku kalo dapat kertas camni

tapi aku mmg bukan pemandu yg baik pun.. baru dapat P -_-'

lily lotus said...

careful dear, adik i pun kena gitu gak..end up keta kemek n calar teruk..ishk2..kurg ajar betul hantu2 lori ni

isya said...

marahnya dia..
sabar.. ;p

♥Hernee Nazir♥ said...

die yg bodoh..hehehe

Mknace said...

;) :) :)
hehehe

Anonymous said...

nak marah apa..mampus ko jelah...kalau aku lipat elok2 letak atas jalan je.... buang masa nak angin2....nak tulis kat blog lg...buat terganggu konsentrasi je...kalau akula bye2 je

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!