Header

Sunday, October 18, 2009

LIVE: Minggu Last Makan Free

Gunakan peluang yg ada! Muahaha



Kan minggu ni last syawal

Bermakna last gak chance utk wat open house..



So dah ujung2 ni kan..

Jgn lepaskan peluang makan free..



Sejak syawal ni mmg dapur umah x berasap time weekend..



So next week leh la kot start balik aktiviti horse riding..

Dah byk lemak ni..

Dah lama x excercise..



Jom horse ride plak!



*lama gille x horse ride.. Indu gille



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

joegrimjow said...

nak tunggang gajah

n0n0n said...

mcm best je tunggang gajah..kne try ni sambil berangan2 nk nek gajah mcm dlm cerita ong bak 2.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!