Header

Wednesday, October 14, 2009

Majlis Kesyukuran Puteri Nurafia Falisha

Ini adalah PUTERI NURAFIA FALISHA

suke nye tgk baby nih tido......suci murni je kan...sejuk mata mandang nye

Ini anak kawan lama aku, ex opismate kat opis lama dulu. Lama giler dah nih tahun 2003-2004 klu tak silap tapi persahabatan tuh tak pernah lapuk kan.

Sabtu lepas kak helda buat majlis kenduri kesyukuran dan doa selamat plus open house ler kot dah bulan raya kan dia jemput melalui FB jer pastu agaknya sebab aku senyap jer dia jemput lak ngan YM.

Aku pun sengaja nak senyap pun tapi kebetulan membizi lak time tuh huhuhu asal nak reply kat FB je bz asal free je lupa......lol....xdapek ler nak nolong kan.


kak helda yg juga memakai tema hijau sefamili that day
apa ler yg aku dok ngomel tuh sampai gitu sekali gayaknya (aku skrang nih cepat mengah ler pesal ek????.....whoppps!!!! tudung saya pemberian seseoran tau...:) tq akak cutemiut)

Actually aku bukannya kenal sesapa pun kat dlm majlis tuh kecuali kak helda n famili ler pun tp xperla niat punnak tgk baby n nak beraya je kan.

yg paling syoknye dpt makan buah manggis nih.....lamanya tak makan

balik kg ritu mak ayah ada ckp buah manggis kat dusun ayah pun cam menjadi jer.....tp xsempat ler nak merasa.

Sempat gak aku merasa 4-5 ulas manggis nih itu pun yg prebetsabu suapkan kat mulut. Aku malas nak kopek sendirik....lecehhhh nnti kotor tangan nasib baik prebetsabu volunteer nak kopekkan......ngehngehngeh (dah tuh klu makan buah manga aku jer tolong kopek utk dia kan nih turn buah manggis bior ler dia kopekkan utk aku lak.....baru fair kan...but dia siap suapkan lagi...heheheh)

haaa nih ler kak helda
(eh aku prasan tau langsir umah dia pun kaler hijau gak.....owwhhh i like)

sesi menyembang....:)

anak daraku nih mmg ler kerja dia memain ngan kengkawan lain lah kan

Yang tak tahan tuh siap bergelek sakan lagi tetengah org ramai tuh kan....menyanyi lagu barney ler apa ler.....ahaksss. Memacam tau anak bonda n walid nih.....:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Diarihatiku1976 said...

best ekk.. kalau en suami pun sporting amik gambar.. senang update blog.. ahahksss

*ayu* said...

best kan kalau jumpa kawan2 lama nih.. silaturrahim tu la yang paling valuable.. :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!