Header

Tuesday, October 20, 2009

Rumah Terbuka Lina

happy time together....even i shy² cat but i happy giler tau

Ni kejadian lama, dah terperam lama dah kat draft so drp dia jadi pekasam better ler aku push dia cecepat sket kan coz mmg banyak giler stori mori yg nak tunggu turn nak kuar kat mv.com nih but huhuhuhu CEO mv.com bzios ler CTO pun membzios gak ngan kerja² luar.....ada project ler tuh even tak besar xperla janji ada rezki buat kita kan.

Ni xtvt last week semasa menghadiri jamuan rumah terbuka(wah skemanya ayat ahkak mv uols nih) saje mencari kelaianan uols....hikkk kat umah Lina. Aku pun baru jer tau umah baru ghopernye...:) congratez lina.

Happy gi sana selain drp dapat makan tuh (mmg wajib ler kan) yg paling penting coz dapat jumpe ngan teman² yg lain juge mcm sis rasp, n kak atty n tuan umah yg baru 1st time bersua muka huhuhuhu sebab tuh ler ahkak termalu terlebih terlebih sudu dr kuah lah plak.

Tapi yg sebenarnya saya happy giler dpt jumpean ngan akak² sekalian tapi hari tuh selain drp saya segan badan saya juga adalah sedikit tired. Malamnya tido lewat lepas tuh siangnye bahan awal pagi n tengahari pulak terkejar² memenuhi undangan open house disana sini nak tak datang tak sampai hati pula bila dah berjanji kan coz dah memberi harapan pada orang gitu.

Buat sis sekalian mmg best jupe ngan uols semua, kak ty tuh kalau tak tau lagi tak tau ler nak ckp camne....hiksss

Moh ler kita layan picca² hasil petikan tangan prebetsabu (kekasih hati eden ler tuh) coz almaklum sajalah cerita dah lama jadi idea ahkak nak nulis pun dah semakin kurang ahkak mv jenis save jer gambar² dlm as a draft n3 pastu bebila ada idea tuh just add on jer lah huhuhu sbb nak mengelakkan drp terlupa nak jugak memudahkan ahkak nak menaip n3 if kata terbz ke apa kan senang xyah susah² nak add picca lagi kan.....waste our time je kan....:).












MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Lina said...

alahai...thanks la sis mas sbb sudi dtg...segan nak ajak org senarnya tapi..........hihihi..
sian korang kn dok bawah ja....

atty's said...

kty curi gambo tau ..buat kenangan.

lily lotus said...

ayu2 sume kakak2 n masviona sekali ;)

rasp said...

mmg sronots dpt jumpa2an gini kan...

neezareef said...

best nya korang..time tu umah sndiri pn ade majlis tu yg x pg

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!