Header

Monday, October 05, 2009

Sabtu - Umah Kak Nik

Lepas je terjah umah Ayu, weols terus gerak ke selayang..
umah kakak ipar aku.. kak nik...

dia wat makan2..
menu: soto ayam.. perghhh sedap..
soto yang meveles..

aku makan 8 peket nasik impit tu!!!!

viona makan sambil bermanja2 ngn adik2 dia..

hihiih..
time manja2, viona mmg seorang yg pemanja..
tapi time marah2 n bebel, mmg adik2 dia ni la yg akan cabut dulu..
huhuuh..

damia diapit oleh abg adam n aku lah..
ntah napa si damia ni suke benar ngn abg adam dia ni..
tp mmg pun.. abg adam ni pandai melayan dia. ..
pandai jaga dia..
tu yg dia suke tu kot..

viona multitasking!!
atas riba is Yah anak kak nik.. yah mmg manja ngn viona..
tangan lak dok nyuap susu kat baby..
perghh.. cekap2..

aku?
sebok makan je la..
hahaha.. sedap weh!

damia lak sebok ngintai aku makan..
bukan takmo suap dia..
but soto tu aku bubuh cili byk..
so agak pedas..
bila suap je damia dia kata "ee.. pedas pedas.. hot hot"

ini ialah Auni Nazirah..
adik adam paling kecik...

comey.. sebijik mcm adam masa baby dulu !!

lepas dah makan perut kenyang..
aktiviti beriadah lak kat luar umah...

seronok la dorang dapat main sama2..


Epi adik viona..
koya ensem kalih!!

kan aku dah kata..
yah ni mmg manja ngn viona..
sampai damia pun naik jeles tau !!

errr.. abaikan sindrom "asyik amik gamba orang, gambar sendiri takde" ni...


geng lelaki pi main sepak2 pass bola..
si damia lak tumpang sekaki..
hahaha
nak wat camna..
dia takde geng la..
ramai lelaki je..

layan je la..

tapi dia yg paling lasak..
sana sini kejar bola tu..
sepak tak kene lak haha

lepas dah penat kejar bola
damia belasah nari gelek lak!!!!!








bersungguh2 damia gelek..
ntah bape round dia gelek..
sekejap kat ujung sini dia gelek..
pastu gi ujung sana gelek lagi..
adoii




agak2 bila org tak layan dia,
dia pekik panggil semua org..
"abammm abammm..."

eh pelat la damia ni tau.. abang dia sebut abam!!


tuan tanah masviona.com.. merangkap CEO Mv.com..


itu sahaja ... bye..

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

tuberose78 said...

eiii.. sedapnyer soto ayam.. lama tak makan..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..damia gelek ya.. klu video tu.. mesti lawak kan

Kaseh said...

den tersengeh sorang2 malam2 buta tgk damia gelek..hehe sgt kiutt.. anyway Mv nampak berseri dgn pink... :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!