Header

Thursday, October 01, 2009

Tantek Flower Nenek


Haaa.....yelah tuh Avin Damia oooiiiii

mmg cantek.....hiksss

Kerja anak dara nih masa balik KG ritu kan adalah merosakan semua jenis bunga nenek dia yg ada kat laman rumah n juga bunga plastik hiasan yg ada kat atas rumah.....huhuhuhu.

Yang mana mampu dicapai dek tangan kenit dia tuh mmg habis lerrrrr.....punah ranah. Dia cakap cantek² pastu dia amik buang kat bawah.

Habis bunga kertas bunga rose pink kesayang nenek dia habis dia kerjakan. Itu pokok yg ada duri tuh dia leh kerjakan yg xde duri hrmmmm paham² jerlah kan.....hiksss.

Pantang ada masa jer sure nak lari turun main kat bawah sehari berapa kali tawaf keliling umah. Bila tanya avin nak gi mana tuh

*prebetsabu tambah fakta - akibat keliling umah, nasib baik damia tak kene sudu ngn angsa.. angsa ayah tu mmg garang sikit. si damia teruja terus g dekat nak picit kepala angsa tu.. sib baik aku cepat2 ukung damia then angsa tu kejar aku n damia ahahhha.. weh angsa tu besar.. tinggi damia tu.. ish kalau la dia sudu, mau dia sudu kepala damia.. haruuuuuu


"maman titoun"

translate = taman playground

wakakakaka....memalam pun uols ajak weols turun kat laman gak...adoyaiiii











Sabar jerlah...ahakssss tak habis² ngan taman playground dia tuh....layankan jerlah.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. damia..damia.. skkee dia ya..

lily lotus said...

hihi..takpe nenek tak marah..geram jer..damia kan kesayangan semua orang..hehe

rasp said...

tapi sure neneknya tak marah kan...cucu buat apa pun nenek mesti ok je hehehehee

neezareef said...

bunge ketas ke tu mas..klu mak sy tgk tu mau dimintak skit wat benih..hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!