Header

Friday, October 23, 2009

Terima Kasih, Kaseh

Terloncat-loncat la plak entry kat mv.com ni.. hahah..

sbenenarnya queue n3 lain byk lagi yg beratur!
ada lagi n3 open house yg tak sempat lagi nih nak pblish

takpe la...

sesekali lompat queue apa salahnye kan

sbb yg ni mmg kene lompat..
susah payah dia mai Teratak Mv.com yg tak seberapa nih...

thanks Kaseh!!

alkisahnya, Kaseh n family wat laksa Johor...
tup tup tetiba kaseh roger MV..
cakap dia masak ada masak laksa johor..
laksa johor je tingat kat mv.. huhuuh

ye.. mmg mv penggemar laksa johor!!

so gigih la Kaseh mai umah kitorang membawa bekal laksa johor homemade

walau halilintar menggegar bumi.. kaseh tetap sampai gak kat umah weols.. !!
ujan lebat ooo malam tu..
tambah lak ngn kesihatan kaseh yg tak seberapa, tetap di gagah!!

weols sangat hargai!!!

thanks daun keladi buat Kaseh n family!!!


taraa.. cik kaseh kita yg baik hati..
tq bb sudi igt kat kitorang..

mintak maaf ek Kaseh... saya mmg suke amik candid shot..
huuhhu..

eh eh.. sopan je damia kan..

duduk sebelah Kaseh lagi..
wahh.. ngendeng2 sebelah aunty kaseh tu ada apape ke..?
huhuuh



damia try utk jadik host yg baik..
walaupun aunty kaseh dah ada air utk minum,
damia gigih nak tuang kan lagi airr gak..

padahal..
dia nak main air!


home made laksa johor...
sangat2 menggiurkan..

mv makan tak hengattt punya..

ok..
perut dah kenyang..
masa utk pose..

abaikan sate kat tgn damia tu..
bukan dia makan pun..
perut dah kenyang.. jd barang ainan dia je.. haha


ok pandang sini..

123..
ala.. damia ni sebok tgk tv lak ada katun.........



haa.. baru cun!!

thanks pada kaseh yg bersusah payah meredah ujan n malam walau tak bape sehat!
sgt2 dihargai!!!!!!!!






MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Cath J said...

Tengok jari 'peace' damia... ada lebih 1 pula... kekekkekek..

myfamilybiz4uh said...

salam perkenalan dn ziarah :)

mya said...

i love laksa johorrrrr... setappppp

rasp said...

rezki jgn ditolak...

AmY-AdLi said...

waaaa Mas and PS... kaseh baru berkesempatan baca ...dah update rupanya..hehe mmg tunggu gamba dari PS ni.. damiaa sgt comel..anyway MV.COM thanx a lot for everything.. u all mmg besh...

CuTeMiUt78 said...

wah.. siap dtg tu semata nak hantar laksa johor.. eemmmm so nice..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!