Header

Wednesday, June 23, 2010

Embun Menitik

Embun Menitik


MV's craving for this embun menitik....serius!

Embun menitik nih hanya boleh didapati di Lanai Kijang, Bank Negara Malaysia punya restaurant club....sgt sedap dimakan bersama² manisan for me yg mmg penggemar benda² yg ala² bubur nih kan.

Pesal nama dia embun menitik idak lah plak ahkak mv uols nih tau. Tiap kali ahkak g sana (baru 2 kali rasanya) sure ahkak akan order nih as a side dishes.

Bukan lah calang² org kot yg leh masuk restauant nih, ahkak biasalah ler menumpang ehsan kawan...hehehe. Thanks to mummysya aka kin.

Skrang boleh lah opis dekat town kl kan dekat je lah nak g menebeng kat sana tuh. Makanan sana semuanya best² belaka disamping layanan yg superb skali.

Kin bila lagi kita leh gi nih....hahahaha


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

tuberose78 said...

chef kat situ member kitorang.. estima.. :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!