Header

Friday, June 11, 2010

LIVE: Lagi-lagi LCCT

Asyik amik gambo muka je
Hah nah amik gambo kaki..

Kat lcct pulak dah
Bepergian lagi ye.

Take care..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

El-Zaffril said...

Mahu amek kaki... tp tersangkut jugak perut yang comel

masviona said...

EL, perut dia mmg comellll pun...ahkak suke...pengubat hati ahkak time sedih n happy...hiksss

time sedih pun usap perut tuh time happy pun usap perut tuh gak time lawak pun usap perut tuh lah jugak....hahahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!