Header

Monday, July 12, 2010

Balifeel

sbb lupa nk snap picca so ahkak mv google je kat tenet jupe picca org then ahkak mv crop je amik signage nih.....ngeeeee!...so agak terbantut sket tumbesarannye uols maklumlah dah kata kena crop kan....lol


Jumaat lepas ahkak mv ngan opismate kan punya ler bersemangat honda eh waja kan kuar dr opis tepat jarum jam pendek kat no 12 n jarum panjang kat no 6....sharp² nih nak kuar gi lunch break harus kuar awal sbb plan dia nk g jenjalan kat midvalley....huhuhu

Opis nih even sekangkang beruk kera dr midv but if terlewat sket je kuar sure jem gilosss babasss dah uols xde maknanya opis ko dekat ngan midv ko nk hari² g sana hoccay!!. Memula ahkak ngan opismate kuarkan semangat gak nk g midv sekali dah penuh mls nk habiskan minyak kete so xsempat masuk parking terus weols zassss ke bangsar south or lebih tepat lagi ke the sphere.

Dah sampai sana mmg niat nak makan kat balifeel jelah sbb dah peram lama dah nak makan sana kan.....kena lak hari jumaat menu istimewa dia nasi rames. Pakej uols skali ngan air sirap rm12.95 je kottttt terus confirmed order ngan waitress tuh uols


weols berdua makan menu yg sama....mmg satisfied lah....puas hati dpt makan nasi yg sedap nih tau...mmg sedap!

Dia served dlm bekas mcm nih kan ahkak mv teringat² kenangan masa weols g honeymoon kali yg entah keberapa kali ngan prebetsabu dulu tu (ofkoz ler prebetsabu bistu xkan le ngan org lain lak kan)...owhhh bali i nak repeat g sana lagi nih...huhuhu tp i kena settle kn plan nk g tempat lain dulu....huhuhu

didatangkan sekali ngan gulai nih....syedapppp gak...mmg semua nyummy lah


oklah meh sini ahkak buat close up kasi uols meleleh ayeq liuq....drooolinggggg....lol (notty tak ahkak????) hikssss...ala sekali sekali notty apa salahnye kan.....ngeeeee! (saje nk kasi prebetsabu jeles sket dia xpernah makan sini lg....ahaksss )




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Dee said...

i gi mkn dh kt balifeel aritu..tp x amik nasi rames ni..amik ayam penyet je..tetiba muak..kahkahkah..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!