Header

Thursday, August 26, 2010

Kad dan Sampul Duit Raya



Ni ha semalam ahkak dapat benda² kat atas nih dr company tempat ahkak keje nih ha. Kad raya ngan sampul duit raya jer ......duit raya ke bonus raya ke xde ke??? hikss.

Yelah jeles gak kan ahkak dengar ngan staf gomen dapat RM500 kot duit bantuan raya....pesara pun dapat (ohhh leh la powww abah nih kalau camni nih....hahaha manyak lah cantik muka ko masviona oooiii!....hahaha). Bistu kita² yang keje private nih camne?? kita pun bayar income tax apa tetiap tahun x pernah misss....huhuhu

Hehehe...ok lupakan sejenak pasal bonus raya ke keje swasta ke gomen ke, now ahkak nak tanya lah sesiapa rasa dia nak kad raya dari ahkak tuh silalah kasi address ye kang ahkak poskan...xkisah lah nak kasi address umah ke, opis uols ke or nak kasi alamat umah pakwe/makwe uols ke asalkan jangan kasi alamat rumah yang tak bertuan/umah tinggal sudeehhhhh....hiksss

Yelah bukan apa daripada membazir je kat raya tuh gitu ajer kan baiklah ahkak poskan kat sesapa yang nak kan. Manalah tau kot² ada lah diantara uols nih yang dok berlumba sesama kawan ke sesama jiran ke or sesama housemate ke kan....berlumba sapa paling banyak dapat kad raya this year...so leh la uols tambahkan koleksi ngan kad raya dari mv.com nih kan....:)

Lagi satu kuranglah pembaziran coz ahkak kan pengalaman daripada tahun lepas² kad raya nih xde nak anta kat sesiap pun.....huhuhu...sian dia kan so this year ahkak nak memanafaat kan kad raya nih sebaik mungkin manalah tau ngan kad raya nih leh lebih mengeratkan tali silaturrahim diantara kita kan....who knows kan????

Ok buat uols yg nak kad raya nih, tinggal je address kat komen nih eh kalau rerasa malu n segan nk tinggal kat sini haaa email je kat ahkak tau at masviona@yahoo.com!





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

last2 wat gantung2 deko raya je kat umah kita tu nanti... ;)

J@J@ / Bini The Rock said...

eh ehh..saya nak laa! heheh...best ape dpt kad raya, teringat time bebudak dulu..bila dah byk, gantung kat ranting pokok..chantekk!!


ini ye :

Norazah Othman,
Kg. Spg Gado,
Batu Puteh, Spg 5,
83020 Batu Pahat. Johor.

Terima kaseyyy!

nurul said...

kak mas, nk kad raya
huhu

Nurulfatihah Bt Mohd Nor
F.62, Perumahan JPN
Kampung Kubang Panjang
17000 Pasir Mas
KElantan.

tahun ni balik kelantan x?

eyk@_zuL said...

wah..ad kad raya..nak jugak laa!!
hee..

eyka hanafi
lot 1509,Lrg Aman,
Seb Limbongan,Kota Putra
22200 Besut,
Terengganu..

p/s:duit raye skali ye..hehe..:D

prebetsabu said...

Wah.. Sejak ptg td bertalu2 email masuk kat masviona ek.. Kat n3 ni pun ada gsk..

Terima kasih.. Insyaallah team mv.com akan poskan scpt mngkin

Jgn isau.. Klu mv punya stok kad x cukup, aku punya ada lg!

So let us know ye pd sesiapa yg nak kumpul kad raya!

*ewaahhhh ramai lak yg soh selit duit raya ek?hehe duit raya kene mai Teratak Mv.com la... Tupun utk anak2 je ye hahaha (declare sesiap klu x kang botak lak aku hehe)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!