Header

Friday, October 08, 2010

AIMS




AIMS....apa di aim kan???

LV neverfull....owh...bukan² uols....itu ahkak nye impian jer tuh...xtau ler prebetsabu luluskan ke tak....hahahaha

Bukan²....xde nak aim apa² pun....xde kaitan ini AIMS yg ini adalah formerly known as Applied Information Managemant Services .....AIMS is a pan Asian data centre operator that owns and manages network neutral data centres in Asia.....ha tu dia lah

Kat sini banyak ler company² lain yg simpan depa nye database, mcm² company ada dari yg eck smpai ler yg big² comp gak ler...sebab tuh ler depa nye security level pun very the high lah uols...yelah database tuh uols...penting tuh.....kalau ada org nk wat jahat kat mana² organisasi ke apa ke kan pedajal dia punya database habis melingkup ler jawabnye kan gitu.


ini antara bilik server yg weols masuk...dia ada byk tp dh kasi yg weols punya kan.Nak sampai sini mcm nak masuk bilik resia pasukan perisik angkatan tentera si raja malaysia jer (mcm ler pernah masuk kan...hahaha)

So semalam ahkak ke sini lah atas urusan kerja....bukan merendek eh uols semata² sbb urusan kerja...utk apa² tuh xyah ler ahkak dok stori mori kat sini kan. Lagipun klu ahkak stori the mori pun bukannya uols paham ujungg pangkal nye pun kan.

ini antara yg ahkak ngan my team dok perhatikan n kerjakan....huhuhu

check n check lagi....inspect itu n ini.....bersungguh² my colleague nih semuanya


Syok gak join benda nih manyak benda baru yg kita dapat belajar leh tambah knowleage n leh ada new experience....:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

*Tinie* said...

pening tengok wayar berselirat tu..susah tak kerja mv ?

masviona said...

tinie,
hehehe...keje klu disusuli ngan minat tak susah jadinya tinie...:)...its all about passion

Hezesuze said...

kompom kalo weols tgok wayar tu terus pittaammm...huhu

haQ said...

ni rack af-f20 atau af-f21 kan?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!