Header

Wednesday, October 13, 2010

BoboiBoy

Yeaahhh akhirnya Les Copaque dengan produk Upin Ipin tak lama lagi akan ada saingan baru..

dengar kabarnya, production Animonsta ni pun dulunya adalah dari kalangan pengasas Upin Ipin..

tak kesah la perihal dalaman dorang tu sume kan?
yang penting dunia kartun animasi 3D di Malaysia bakal dirancakkan lagi dengan ikon terbaru - BoboiBoy...

unlike upin ipin, boboiboy ni watak superhero..
tapi aku lagi suka watak budak kampung mm upin ipin tu lebih dekat pada hati kita kan?
watak super hero sure ada adegan tak logik lompat tembak sume kan..
tapi maybe bebudak suka la.. leh lawan Ben10 ! ahhahaha

berdasarkan info, BoboiBoy ni nnti ada 26 episod, setiap episod duration 11 minit full 3D animation dgn genre superhero, adventure dan jugak komedi..
dh mula dalam production since jan 2010, dan dijangka siap semua dalam june 2011 nanti..

jom kita tgk trailer HD dia.. gempak!!!










so nanti sama2 kita lihat, samada aura BoboiBoy ni dapat saingi aura Upin Ipin tak.. dan moga demam Ben10 diganti ngn demam BoboiBoy.. keluaran Malaysia!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!