Header

Saturday, October 02, 2010

Breakfast @ Tepian Bangi

Weols baru je lps breakfast kat tepian bangi ni ha, hari ni bangun tido terus sesiap n kuar rumah.

Ada urusan kat luar sat, mula2 nk g TM point settlekan urusan kat sana pastu tghr nnti sesiap nak g ke open house.

Giler manyak invitation opennnn hausssss hari ni. Esok pun ada tp tak semanyak rini la...weols mintak maaf sesiap pd member2 yg weols xdpt nak turun tuh....buat izan dan lain2 yg ada menjemput di belah pagi smpai tghr tu weols mintak maaf sgt2 la xdpt nak penuhi insyaallah next time

Oklah stop dulu sampai sini coz ada manyak urusan nk kena settle kan ni....bubye...mmmmmuuuaahhhh...xoxo from team mv.com

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

Cik Wanie said...

tepian bangi?
kat mana tue kak?
hurm...

rindu nak mkn kat limau nipis sec8 bbb...
x sabar nak trun sana n terjah sana,
hihihi:)

masviona said...

cik wanie,
aah..tepian bangi...ala kat fasa 4 tambahan...before masuk bawahh tunnel tuh kan kena lalu fasa 4 tmbhan tuh dulu

yeke...wanie nk makan kat limau nipis...mai ler turun sini...:)

Atie Yusup said...

ha tu la kan, byk sgt jemputan, huhuhuhuuuuuu, ni kena jaga makan kang naik lak badan nih....

farizabeautycare said...

mas..xper,kami faham maybe next timekan..kalo ade rezki..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!