Header

Saturday, October 23, 2010

LIVE: Ikan dah habis, encik.

Aduiiiii.. Sedikit frust lah malam ni xdpt lah nak mkn ikan bakar.
Restoran yg weols terjah dah hbs stok plak.
Nak g restoran lain, mersing ni tgh ujan lebat now..
So redha je la..
Kita order udang je.. Nyummm

Ptg tadi lps aku hbs keje, kitorang terbongkang!
Penat kot semalaman x tido drive.. Sampai terus g site..
So mmg pengsan la..

Sian avin ptg tu xdan bwk dia mandi pool.
Xpe avin.. Esok pepagi kita sesama main mandi pool ye syg!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Sidratul Muntaha said...

udang sama udang takkan sama anak tenggiri..
ape daa anak tenggiri...
ikan bakar..
yum yum yum..
seri meresing..
lagulah melayu..

happy honeymoon kak mas..
ngeh ngeh ngeh.
avin ikut ka tidak?!

masviona said...

sidratul,

haaa tu dia siap nyanyi lagi ayu kan....hehehe

bukan dtg honeymoon pun ayu dtg meneman org yg kena bekerja kat sini...hari ni balik lah

avin mestilah ikut...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!