Header

Monday, October 04, 2010

LIVE: Rezeki ada di mana-mana

Sedangkan ulat dalam batu pun bole hidup kan?
Ni kan pulak manusia..

Selagi ada usaha insyaallah disitu adalah jalannya..
Alhamdulillah 1 lg site baru dpt di secure..
Jumaat aritu staff dh settle site baru d klate...
Arini aku turun join skali utk site baru d Yan Kedah...

By end of this month site d Kota Kinabalu lak operate, then di Kudat ada 2 lg site baru last penutup tahun ni di Beaufort Sabah jugak..

Alhamdulillah..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

zura@iwan said...

betui...rezeki ada di mana2....

CathJ said...

site apa ni bro? site photography ke ... or office kerja? ni ada nak dtg KK ni... mcm besh pulak.. :D

Gieyana said...

Tahniah..Syukur atas rezeki Allah Taala kan..:P

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!