Header

Saturday, October 23, 2010

LIVE: Sri Mersing MV Jejaki Jua

Jalan bengkang bengkok bagaikan ular kena palu, kiri kanan pokok kelapa sawit berderet2

Tapi ahkak gagahi jua demi damak...eh silap demi prebetsabu...hahaha. Avin damia nyenyak kat seat blakang madam A....nyenyak sungguh dia tak terjaga langsung dr awal perjalanan till now. Nasib baik lah suspension systems madam A ni mmg terbaeekkk ahkak bialng wokkk! Dia boleh absorb vibration makanya gegaran akibat dr jln yg bengkang bengkok n berlubang itu tidak akan dirasai avin damia.....mmg nyenyak sungguh la dia kan

Malah bukan saje avin yg nyenyak ahkak mv pn hmpr half way td tido xsedar plak prebetsabu drive sengsorang xde teman borak...huhu buruk sungguh sikap ahkak sbg sorang co pilot....mmg fail lah co pilot nih! Hahaha

Kat Mersing ni first time ahkak sampai dlm hidup...kot2 dulu mak ayah ahkak or family ahkak pernah bawak masa ahkak kecik2 lg kan itu ahkak xtau tp rasanya nan mungking kot...mmg belom pernah sampai lagi la

Giler kedalam mersing ni td siap jumpa perkampungan org asli lagi. Ahkak rasa nanti time balik aku ada masa ingt nak singgah sat nak cari damak...huhu

Owh no nak ahkak just nak tengok2 sightseeing...buat ala2 tourist from london la kan...hahaha. Xdelah ahkak cadang nak singgah kalau org luar leh masuk sbb leh tgk cara hidup depa ngan lebih dekat lagi kan camno tp itu plan ahkak je lah klu ada nanti ada lah pasti ahkak share kat mv.com ni kalau xde tu maknanya xdok ler tu...hahah

Ok lah ahkak nk sambung sightseeing nih sesambil nak cara nasik dagang kot...hehe dah tu nak blajar berdagang ngan damak pun dah xdapat kan...uwaaaa!

**pepagi lg senggal ko dah dtg eh MV. Cuba ko behave sket MV ko tu merantau kat tmpt org.

ok2 lah dagang pak malau dagang bertempat dagang mv mengkuang layu...wuhuuu

Adios amigosss!

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

2 Comments Uols:

TuYa said...

salam MV..welcome ke kg halamanku..heheheh..
MV ikut Felda Nitar ek?tu yg jalan mcm ular kena palu..

jauh kan Mersing??nunnnnnnnnnnnnn di ceruk..hehheeh

masviona said...

Tuya,
Haah mmg lalu ikut felda nitar tu pun.owh awk nye hometown eh...kalau ada dh leh jumpa-jumpaan kan...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!