Header

Friday, October 01, 2010

New CD n DVD for Her




Hari tuh avin damia bukan saja dpt basikal baru weols jugak ada belikan dia koleksi cd n dvd baru utk dia coz koleksi cd yg dia ada tuh mcm semuanya dia dah leh hafal dah (sbb selalu sgt dok ulang tayang je kan....lol)

Lagipun weols pk kena beli lagi education punya cd/dvd yg tahap tinggi sket lah dah umur dia pun dah makin meningkat kan. Yelahh cd² tuh kan ikut stage umur punya tahap² tuh tapi kalau dah hari² dia asyik dok layan cd tuh je lelama haruslah dia mcm dah boleh hafal dah kan so lagi better kita dpt ajar dia ngan benda baru lak kan

So weols pun g ler carik koleksi baru untuk dia.....tapi masa dah sampai kat speedy video nih dia yg lagi kalut dari weols. Semua yg dia suke dia amik sesiap pastu tunjuk kat weols dia nak yg ini nak yg itu....hahaha


Dalam banyak² koleksi cd/dvd yg dia ada weols rasa yg paling dia suke adalah koleksi drp baby bright, yg lain² mcm little einstain ke or mcm barney ke apa tuh dia lagi suke tgk kat astro channel 613-614 je kan

see....tekun kan dia mencari cd/dvd yg dia nak....hahaha. Kalut ok dia bila masuk sini macam....ngan nak melayan mulut dia lagi dok pot pet pot pet tak berenti²...happy sgt kot dpt masuk kedai video nih...haahaha



Pastu time nak membayarnye adalah satu raga kecik tuh bawak gi nak byr...kalau tak letak skali cd2 n dvd yg dia dah pilih tuh ngamuk ler dia...so akak menggunakan sedikit taktik lah kat sini masa pass barang² tu pass semua lah kat cashier depa pastu pesan kat cashier tuh kira yg mana kita nk je pastu masuk dlm beg plastik staple sesiap...kasidia xleh bukak....hahaha

So that dia xleh cek lah cd² tuh balik umah dia carik mana seua cd yg dia dah pilih² tuh kan...so kita leh wat alasan kata.....alaaaa auntie/uncle tuh lupa nak kira lah......hahahaha

So dia ok lah....xdelahh merajuk ke apa...hiksss

bijak...bijak....lalalalala



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!