Header

Saturday, October 30, 2010

SAYA SUKA HISAP!

Bukan ahkak hijau ni la ye uols!
Tapi anak dara weols ni ha..

Tabiat dia sejak baby kalu xde buat apape sure dia hisap ibujari tangan dia..

Geram tau!
Kotor kot tangan tu pastu nnti basah ngn airliur

Tapi nowadays ni kalau dia kene tegor time isap jari tu mau la jgk dia cabut..

Tapi cmna ek uols nak mengelakkan dia dari isap jari ni..
Bubuh cuka kat jari dia so biar dia rasa x best kah?

Penat tau nak marah dia tiap kali dia isap..
Kekadang tu dia saje je isap depan kita nak tarik perhatian weols!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!