Header

Saturday, December 04, 2010

Langsung Dari: Istana Budaya.

Layan teater sesekali adalah mengujakan. Iye atau tidak?
Suasana and ambient dalam teater adalah sangat berbeza compare to movie. Sepanjang weols layan teater, belum pernah lagi rasanya feel sesuatu cerita tu tidak meresap ke sanubari.

Last season punya Natrah, weols tak berkesempatan untuk menyaksikannya. This season pun kalau ikutkan macam tak sempat, but alhamdulillah semalam dapat jugak akhirnya tiket Natrah musim ke 2 ni.

So segala macam agenda untuk harini terpaksa weols decline or pospone utk hari lain.. Kita bagi jalan untuk Natrah!

Best atau tidak cerita Natrah ni?

Wait and see our review nanti. Jap lagi dah nak masuk theatre hall ;)

* weols very lucky, masuk je perkarangan parking terus pak guard tahan and soh parking bebetul depan pintu masuk! Aura Madam A?

Sent via BlackBerry from Maxis

UPDATE 0146HRS: Wooiii tak rugi woii tengok teater Natrah.. best fantastabest.. ini baru wowgempakgilachunbestmeletop!
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!