Header

Sunday, December 19, 2010

Live: Mr Bean @ The Mines

Yes Mr Bean is in our town now...hehe

Xdelah uols kat mines skrang ni asa Merry Mr Bean Christmas @ The Mines nye program dr 3 Dec till 2 Jan 2011 ni

So banyak ler depa dok jual2 barang2 mr Bean ni weols tertarik ngan coluuring pencils yg diperbuat drp surat khabar lama

Jadi belilah satu set utk avin pakej dia skali termasuk colouring pencils, pencil 2B n colouring book.

Anak dara weols punya lah happy dpt barang2 tu sampaikan tadi dok merenggek nak beli shoes baru tp xde size yg weols berkenan so xjadi beli dia dah ala2 nak ngamuk dah nasib baik cepat jupe ngan mr bean tu..hehe

So sesapa yg minat mr bean tu leh la layan coz weols tau bkn kata budak kecik je suke mr bean ni org besar pun ramai gak...kan...hehehe

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

atty's said...

itulah minggu lepas pergi pun ada mr bean tu..dpt ler tgk skit show sebelum tgk movie.

masviona said...

atty,
tulah kan kty. Deco dia pun cantik kan...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!