Header

Wednesday, December 01, 2010

Rapunzel 3D

hero n heroin yg sama cantik sama padan
for the first time rapunzel bertemu ngan lelaki

first time nk turun dr tower ke dunia nyata

ini budak yang bonda n walid dia ingt first time dia tgk 3D
Tapi sebenarnya adalah salah sama sekali coz dia pernah melihat movie 3D masa kat Cowboy Town kat A Famosa resort Melaka dulu. Masa kat sana dia punya efek lagi manyak lah mcm tetiba ada air terpanjut kuar semua krusi bergoyang² macam dok dalam lautan...hehehe.

Tapi yang lagi best adalah kat Movie Wold, Gold Coast masa bonda n walid dia g tengok show Shrek mmg best sgt². Pengalaman indah itu tak mungkin dapat dilupakan n one day weols mmg bercadang nak bawak avin damia ke sana plak....serius mesti avin damia seronok giler nanti!


anak dara yang excited....permintaan dia ditunaikan oleh bonda n walid dia

dia ckp sayang bonda....Avin tak notty kan walid....bonda nak hugggggg
Punya kuat dia peluk sampai muka bonda dia dah senget² dah tuh....ahakssss. Weols tak beli seat utk dia coz confirm dia xkan duduk punya but weols beli speck utk dia sbb ingtkan ada speck utk kanak² punya kan. Rege dia adalah rm5 shaja

dia xmo pkai speck pun
Before masuk dah explain kat dia sesiap yang dia kena pakai speck coz ini 3D punya movie bukan macam movie biasa yang dia selalu tengok tuh kan. Ok dia angguk² tanda paham n nak ikut arahan lah. Rasanya semua budak² pun xmo pakai coz speck tuh size adult kot mana muat kat budak² punya muka kan kalau pakai pun asyik nak kena pegang jer sentiasa. Apa lah depa nih tak pk ker benda basic macam nih kan. Kata mobie 3D kartun² macam nih depa target kanak² jugak kan tapi tak memberi kemudahan utk kanak² plak....adussss failed lah

Dia ngan walid dia
Weols beruntung coz asal datang mall je secara automatik dia akan carik stroler dia. Dia mmg akan ingatkan weols setiap kali nak kuar umah je dia akan tanya stroler dia bawak tak, stroler dia kat dalam Madam A ke Miss V??? dia akan tanya mcm tuh.....hahaha

Jadinya weols leh berjalan n tawaf sana sini selama mana pun coz dia xde hal punya sbb kalau ngantuk leh tido dalam stroler kan....ahaksss. Gud² anak bonda n walid mmg gud....hiksss

Review pasal cerita rapunzel nih, xyah lah kot cuma yang ahkak leh pesankan uols patut g panggung n tengok coz cerita nih mmg best n bagus....elok jugak lah tgk 3D coz efek dia mmg kita akan terasa bayar lebih sket pun xperlah janji puas hati. Sesuai jugak utk bawak anak² uols pun. Lagipun cuti sekolah nih kan apa salahnya kasi anak² happy sket kan.


cepat gi tengok movie Rapunzel nih uols...best...2 thumbs up ahkak kasi uols


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

ct rahani said...

sy tunggu cd kuar je kot.. dh memboyot nih malas plak nk masuk wayang.. hehe..

masviona said...

ct rahani,
hehe boleh gak tuh....nnti cd kuar terus lah beli ye.neway ct dh bape bulan ye?

nUR_rOsALiNdA said...

Kita mmg plan nak tgk..Tapi tgh mencari teman ni..ahaks~ sbb husband kita confirm x nak tgk!!~ ces

masviona said...

nur_rosalinda,
alahai siannya mala. pesal lak hsbnd mala xmo tgk...ok je kot citer nih. Ritu ahkak tgk kan ada je couple kat sblh akk siap manja2 lg smpai tgk movie nih smpai avin cuit2 lah soh ahkak tgk depa dok peluk2 tuh....hahaha

CathJ said...

aku pun nak tengok movie ni... mcm syok je... tapi tak leh lah tengok 3d... pening... hihihi... tapi short movie boleh lah.. hihihi..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!