Header

Sunday, September 11, 2011

Ambil Peluang Buat Rambut

Alkisahnya datang beraya umah sedara mara di tepeng.

Pastu kebetulan salah sorang sedara ni ada bukak saloon rambut jadinya sambil menyelam minum air....hehe

Memula saya mintak dia guntingkan hujung rambut saya yang telah rosak akibat saya yg gatal g buat perm ritu kengkononnya utk rambut raya lah kan sekali hampehhhhh perm tak jadinya rambut plak yg rosak teruk

Rambut saya jadi keras dan kering n hujung plak bercabang huhu :(.

Tapi nasib lah ada sedara mara dia nak buatkan treatment skali utk saya tanya gak berapa rege semua skali katanya free of charge utk saya...ngeh ngeh ngeh

Pucuk dicita ulam mendatang uols...hikkkkssss.

Lps settle hal rambut ni nk g beraya lagi...keje rini n semalam adalah makan makan makan n makan lagi....nampaknya habis lah diet saya...ini bulan bulan membina badan...uhuksss

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!