Header

Sunday, September 11, 2011

Bubur Wadai Kipeng

Sapa pernah makan?

Saya first time tengok n first time nak rasa

Kata kakak ipar saya ni makanan glemer masyarakat banjar time kenduri kesyukur mcm kenduri naik rumah baru ke segala mcm jenis kenduri kesyukuran lah

Rupa dia sekali imbas mcm bubur cha cha tp rasa dia belom tau lg camne coz saya pun belom cuba lagi ni...baru nak rasa ni

ok stop dulu eh saya nak menikmati bubur wadai kipeng ni dulu

Later saya nak update tentang satu buah yg juga pertama kali saya jupe, dengar n rasa.

Syok banyak berjalan ni luas pengetahuan n pandangan...hehe

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

atty's said...

kty memang slalu dah mkn,

masviona said...

atty,
owh yeke....saya first time dgr n first time tgk ni kak ty...heheh klu bubur cha cha selalu lah jugak...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!