Header

Thursday, September 08, 2011

Dari Azzarah ke Hospital Serdang

Currently saya kt hospital serdang ni, sedang elok2 baru nak menjamah makanan tetiba dpt call dr adik kata nak datang rumah terus saya soh dia datang restoran Rimba Klasik coz saya membawa mak ayah dari kelantan yg datang beraya kat sini sesambil menziarah sedara mara kat sini.

Tunggu punya tunggu tak sampai2 makanan dah sesiap simpan utk dia. Lambat sangat saya terus dial no dia nak tanya status dah sampai mana.

Sekali dia suara dia menjwab ditalian sana ala2 org mamai je kan. Dia kata dia baru sedar dr pitam n now kat hospital pakar azzarah.

Saya memula mcm tak percaya banyak kali saya tanya betul ke ni or dia bergurau coz adik saya ni mmg suka bergurau.

Hati dah berdebar, terus cecepat byr makanan n bergegas ke azzarah nasib baik azzarah dekat je.

Sampai2 sana dapatkan info terus g melawat dia kat emergency, ma tgh dok cuci n jahit luka di muka n kepala.

Lepas settle urusan kat sana doc terus soh refer ke hospital serdang buat rawatan lanjut coz takut ada gegaran kat kepala or whatsover lah memandangkan hentakan kuat dikepala n bengkak n dia pun pitam lama lah jugak.

Doakan semuanya berjalan lancar n baik uols.Thanks in advance....jasa uols saya hargai.

**Author's note, saya sempat amik gambar, perasan tak rambut dia tetap terpacak padahal pkai helmet

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!