Header

Wednesday, September 21, 2011

LIVE: Rome to Florence

Jam 900am. Dah on the way ke Florence meninggalkan kota kuno Rome.

Drive. Perjalanan dijangka selama 4jam. Now dah halfway dah ada area Gallesse.

Sepanjang perjalanan viewnya sama je. Ladang jagung, umah.. Ladang.. Umah..

Ada la gunung ganang and sungai sikit2.. Pokok menghijau renek2 semua. Cuaca silau temperature dalam 22c sejuk aircond nyaman ;)

Agak terkejut jugak, sepanjang 3 hari kat sini, rasanya orang Italy ni agak rude and kasar sikit. Sombong gitu. Muka pun masam je belaka.

2 bandar yg dah pegi, Milan and Rome, suasana sama je. Jadual pack, tak sempat pun nak shopping.. Melayan rakan-rakan yang lain.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Kak, bestnyer tgk akak jenjalan..Jeles ok!!~

CathJ said...

wowww... best.... jauh nya mengembara...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!