Header

Thursday, September 15, 2011

Walau Bukan Pencinta Merah tp Bag itu sgt Gorjes


 Saya beli ini (sila tgk gambar bawah)



 Makanya saya dapat yang nih secara percuma

saya bukan pencinta merah tp trolley bag merah nih sgt gojess n memikat hati saya


dan ada lagi satu......

Tapi yg itu saya lupa snap picca nye makanya tak pe la xdelah picca tuh disini....hehehe

Tapi saya belom sempat pakai n guna pun lagi saya nak habiskan set yg dulu (adakah sebab sayang????.....huhuhu)



Author's note: Buat kengkawan yg try produk SK-II leh la gi MidValley ada promo from 12-18 September nih saya dapat invitation from sms dari depa



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

SyuQ said...

pernah pakai SK II dulu. tp muka sy tetap x segojes era fazira. maka stop trus

masviona said...

Syuq, atleast kena cuba smpai 3 bln baru leh tuai hasil...hahahaha

Ms.Lilies said...

pernah try....hujung2 mimi stop.....jerawat bertaburan huhuhu....mmg tak ngam pakai ni kot

masviona said...

Ms Lilies,
la yeke mimi...dulu tuh mimi try semua basic product or ada cmpur2...maybe xsesuai kot....harapnya sesuai lah ngan mas nnti...byk dh melabur nih...huhuhu

Ms.Lilies said...
This comment has been removed by the author.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!