Header

Monday, October 31, 2011

LIVE: Anneyong Korea.

Dah secara rasminya, tamatah pengembaraan pendek tapi padat weols ke Seoul, South Korea.

Merupakan pengalaman kedua buat Avin join weols backpack, dan insyaallah, bukan pengalamannya yg terakhir.

Dia nampaknya memang boleh ikut rentak weols, kurang kerenah dan pandai bawa diri ;) that's our girl!

Now dia sibuk tengah read book tapi tulisan korea.. Dan dan tu dia kata dia dah pandai baca tulisan hanok, tulisan korea hahahaa

Dalam sejam lagi berangkatlah weols puang ke tanahair tercinta.

Pengalaman baru dan tentunya menarik buat weols semasa di seoul ni.

Alhamdulillah, syukur, weols berjaya melangkah kaki and blend with korean culture.

Dokumentari korea? Hahahhaha tunggu queue la ye.

Aneyongseyo!!

Camna?

2 Comments Uols:

kabe mostafa said...

kak mas, nak minta kongsi travel itinerary masa kat korea boleh? nti kitorg akan dok kat seoul hostel. sama x? ada ape2 tips x?

masviona said...

kabe,
boleh je nanti weols kasi full itinerary eh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!