Header

Thursday, November 03, 2011

Hugh Jackman n Dakota Goyo buatkan Real Steel Terbaekkkk

Memula nak angkat 2 ibu jari dulu untuk Real Steel

2 Thumbs Up uols movie nih mmg besttttt....Terbahek!!!!

Kali nih saya yg beria2 nak sgt tgk movie nih, sejak balik dari Korea senin lepas dok lah ralit bisik2 kat telinga prebetsabu nak tengok citer nih. Selalunya saya mana nak layan sgt citer2 mcm ni nak2 plak robot2 nih....X-men ke Volverine lah apa semua jadah tuh mana saya nak layan tetiba citer nih saya rasa nak sgt tengok bila prebetsabu tanya why???
Saya just jwb...nothing....xtau apa sebab tp yg pasti saya amat tertarik nak tengok....hehehe. Bila dah dpt tengok wowwww! mmg worth it lah nak2 plak tengok yg versi 2D

Memula bergaduh gak masa nak pilih showtime ngan prebetsabu coz saya tgk showtime yg 2D dia plak tgk yg biasa punya so showtime dh lain2....sudahhhhh...hehehe but alhamdulillah akhirnya rezeki weols dapat gak tengok akhirnya.



Memula tengok citer nih dlm hati kecik saya nyumpah2 kat si Charlie nih....sbb eeeiiiii saya mencikkk dia...dia mcm sorang ayah yg sangat tak bertanggungjawab pentingkan duit je sampaikan sanggup jual anak semata2 nak beli robot....eeeiiiii dalam hati saya WTFishhh lah ko Charlie!!!!!! #diulangi hanya dalam hati berkata2 sendirik ok!!

Tapi last2 saya tersuka lak ngan charlie nih (eh sat saya pun confuse nih eh....saya suka charlie ke saya suka Hug Jackman ni) ermmmm sat2 tanya prebetsabu lah....hehehe...hehe B, v suke sapa eh suke charlie ke suke hugh jackman nih...b tau tak????  

Ok2 sebenarnya saya suke Hugh Jackman kotttt hiksss coz dia berjaya membawakan watak Charlie ni ngan mantop n lagi satu body dia gak sgt tough n machonya.....B jgn jeles eh!!!!

dakota goya n hugh jackman.....saya minat kamu berdua! lol


Oh ok sesuatu yang saya tak leh sangkal jugak adalah saya sangat suka ngan pelakon cilik yg sgt genius nih Dakota Goyo. Ok yg nih mmg tak keriru lagi mmg saya suka budak nih coz dia sgt cute n bijak ok. Dia pun membawa watak Max ngan sgt berkesan sekali...hehehe. suka sgt dia sampaikan kalau lah dapat anak lelaki nak sangat anak saya tuh bijak mcm Max nih....hiksss n kuat semangat jugak. Sangat cool kot klu dapat anak lagi mcm nih....hiksss #angan2kosongkumogajadikenyataan!

Kalau lah weekend nih bukan raya dah tentu saya akan ajak prebetsabu bawak Avin Damia sekali tengok citer nih....hiksss.


Sinopsis dia????

Uols gi lah tengok sendrik n saya yakin uols jugak pasti tak kan menyesal....:)


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

ArELeEz said...

kita serupa.. leez pon lps tgk real steel dah xsceptical dah klu tgk citer robot2. layan abis! he3..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!