Header

Sunday, November 27, 2011

Membawa anak2 Menonton Kucing Pakai But

Yessss inilah tujuan asal weols datang ke Mines kali nih

Memula plan nk ke Mid Valley je tp mandangkan showtime GSC xsesuai plak ngan masa weols so beralih la ke TGV makanya yg paling dekat TGV ngan rumah weols adalah Mines jadi belasah ajelah janji anak2 happy dpt menonton wayang kesukaan mereka :)

Ada lagi sehari before weols hantar Aqim ke rumahnya...so kasi depa berdua happy2 lah sket ikut je kehendak 2 org anak kecil ni

Semoga anak2 n mak pak budak ni terhibur hendaknya :) tp sebelum tu kita acu tra cuba test dulu makan kat Melaka Kitchen kat Mines 2 ni dulu

Camna?

2 Comments Uols:

Rizziela said...

MESTI BEST KAN DAPAT TGK WAYANG

masviona said...

Rizziela,

:) dpt plak layan movie yg best...mmg syok la

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!