Header

Tuesday, November 26, 2019

MarvelMaths kini milik anda!

Tak tahu apa nak buat dengan anak-anak kita disepanjang cuti sekolah ni? Jom dapatkan modul Marvel Math ini dan mari belajar Matematik dengan cara yang sangat mudah! Sangat sesuai untuk anak-anak di sekolah rendah bermula dari Tahun 3 hingga 6.

Dibawa khas oleh dua cikgu Matematik yang cukup berpengalaman, Cikgu Mohd Fadli Salleh dan Dr Salbiah Salleh. Kaedah dan teknik yang disediakan sangat sesuai bagi membantu anak-anak ini untuk menguasai pelbagai teknik penyelesaian masalah Matematik.

Kenapa kau perlu dapatkannya?

▪Ebook bewarna warni. Sangat sesuai lihat di phone/laptop.
▪Video penerangan dan pengajaran yang jelas.
▪Modul mesra ink dengan lebih 1000 soalan beserta skema jawapan. Sangat penting modul ini diprint out dan bagi anak buat latihan terus. InsyaAllah akan dapat lihat hasil serta merta.

Sebelum terlambat, aku cukup suka dapat berkongsi benda yang baik seperti ini. Cepat dapatkan pada harga promosi, RM50! Hanya sehingga 27 November ini sahaja!

klik sini untuk pembelian:0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!