Header

Wednesday, November 04, 2020

mODUL pANTAS mATEMATIK







Klik sini utk belian pantas:


RAMAI ANAK² HOME SCHOOL SEKARANG KAN?
Ingat lagi Modul Math yang Cg
Mohd Fadli Salleh
buat eBook aritu?
Sangat banyak membantu pelajar serta ibu bapa untuk beri kefahaman kepada pelajar Tahun 4, 5 dan 6.
.
Modul Pantas Matematik ialah satu modul memahirkan murid dengan topik PECAHAN. Topik pecahan adalah topik tulang belakang Matematik kerana dalam apa jua bab pun, pasti akan diselit soalan pecahan.
Modul Pantas Matematik ini dibina sepenuhnya oleh sahabat beliau yang merupakan Guru Cemerlang dan sangat pakar dalam bidang Matematik. Berpengalaman luas sebagai pembina soalan, penanda kertas peperiksaan UPSR dan ceramah Matematik.
Ebook PECAHAN ini lengkap kerana diasingkan kepada 11 sub topik. Setiap sub topik pula diberi latihan yang banyak secara ansur maju agar murid-murid dapat kuasainya dengan baik.
Latih tubi ini mampu membantu ibubapa untuk mengajar dan Murid tahun 4, 5 dan 6 yang hilang fokus di kelas.
.
Anda akan dapat 11 set latih tubi yang menyentuh topik-topik berikut:
✔️PENDARABAN PECAHAN DAN NOMBOR BULAT
✔️KONSEP PECAHAN SETARA
◾Tukar kepada Perpuluhan
✔️KONSEP PECAHAN SETARA
✔️JADUAL PERTUKARAN UNIT
◾Rajah Pecahan,Perpuluhan dan Peratus
◾Pecahan – Nombor Bulat, Perpuluhan dan Peratus
✔️JADUAL PERTUKARAN UNIT
◾Perpuluhan – Nombor bulat, peratus dan pecahan
✔️JADUAL PERTUKARAN UNIT
◾Pecahan – Kilometer, Kilogram dan Liter
◾Perpuluhan – Kilometer, Kilogram dan Liter
✔️JADUAL PERTUKARAN UNIT
◾Kilometer – Meter – Sentimeter
✔️JADUAL PERTUKARAN UNIT MASA
◾Abad, Dekad dan Tahun
◾Hari, Jam dan Minit
✔️PENAMBAHAN PECAHAN
◾Permudah Pecahan dan Latihan
◾Penambahan Pecahan. Menjawab Menggunakan Perpuluhan
✔️PENOLAKAN PECAHAN
◾Latihan Permudah Pecahan
✔️PASANGAN PECAHAN DAN PASANGAN PERATUS
◾Pasangan Pecahan
◾Pasangan Peratus
Kesemua latih tubi diatas disertakan bersama dengan jawapan untuk anda dan anak membuat semakan.
Memandangkan Modul Pantas Peperiksaan berbentuk ebook, anda boleh cetak berulang-ulang kali latihan ikut sesuka hati anda, tanpa perlu bimbang mengeluarkan kos membeli set soalan baru.
Malah, anda JIMAT sebab boleh gunakan semula untuk anak-anak yang akan ambil peperiksaan pada tahun-tahun berikutnya.
.
Tidak seperti latih tubi dijual di kedai buku, Modul Pantas Matematik dilengkapi dengan video untuk setiap sub topik. Anda bersama anak dapat menonton berulang-ulang kali sehingga faham.
Bayangkan seperti mengupah seorang tutor mengajar di rumah anda!
Video penerangan ini sangat jelas dan anak anda dapat buat latihan berdasarkan panduan yang diberikan dari video tersebut. Bukan setakat itu, ia boleh ditonton di mana-mana sahaja kerana ia boleh disimpan didalam handfon dan juga didalam laptop.
Penerangan video bagi setiap sub topik sangat penting untuk kefahaman murid. Video ini boleh diulang tayang selalu dan ebook juga boleh di print out berkali-kali untuk dibuat latihan.
Apa yang boleh saya sambung lagi, Modul Matematik Pantas ini di hasilkan di sekitar Topik pecahan. Ia sentiasa relevan dan WAJIB murid kuasai walau ada perubahan silibus sekali pun. Ia topik yang takkan sesekali dikeluarkan dari silibus.
.
Berapa?
RM80 sahaja buat masa ni.
So apa tunggu lagi?
Order je sini terus!
aDA LAGI BEBERAPA EbOOK mATH YANG BAGUS cIKGU NI BUAT.
nANTI LEPAS DAH DAPAT NI, LEH DAPATKAN YANG AIN PULAK.

Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD Glowing Party House - Your 1 stop Party Shop - Helium Balloons - www.facebook.com/glowingpartyhouse MV Comely - Produk kesihatan dan Kecantikan yang marvellous - www.facebook.com/MvComelyHQ
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!