Header

Tuesday, September 02, 2008

Aku nak idop percuma......

huhuhu.. sure korang yg slalu dgr Era tau pasal bende ni kan? Aku merupakan antara finalist yg layak utk mencuba nasib utk menang rm60k.. huhuhu....

So 28/8 aritu berlangsung la acara akhir kat SACC Mall.... gille semangat kitorang g sana awal.. ye la org Era tu kol, soh ada sana jam 6.30 .. padahal acaranya start kol 8.30.... dah la time tu ujan.. huuhuh si Era ni plak wat acara kat luar.. aduyaii... bertambah la demam kitorang..

So register kol 630 tu, aku dapat nombor giliran 48... huhuuh igt leh dpt no 45 sempena ngn nombor bertuah ktrg 1445.. sekali ada lak minah ni beriya2 benar nak potong q.. dah la tak lawa.. perangai huduh lak.. aku plak malas la nak himpit taknak kasik line kat dia.. lantak dia la...

Lps tu dah tatau nak watpe sementara nak tunggu 830, kitorang g mamam... oleh kerana tpt yg paling dekat ngn tapak event tu ada Nandos, so pelahap je la....

Dah kol 830, ujan renyai dah mula stop... persembahan pembukaan oleh brader2 kugiran askar... sore sedap tp hampesss sume lagu latin je dia nyanyi.. apa igt ramai org spain ke kat SACC ni...?

Acara akhir utk Aku nak hidup percuma ni simple je n betul2 base on luck.. kitorang kene beratur ikut no giliran n pilih anak kunci.. klu anak kunci tu leh buka kotak rm60k dia, so kita mng la....

Tp mlm tu nasib tak menyebelahi kitorang la... peserta yg luck tu no 41.. cisss.. aku no 48... klu la kunci tu tunggi lagi 7 org... bestnyeeee....

apape, enjoy gambar2 gille glamor kitorang nih:


Damia pelik tgk mamat Ray ni senyum over....


Ngn laki org tuu..

Linda Onn.. kurus sekeping.. apa yg lawa dia ni ek?


Aimee.. skrg dah jd Pn Aimee..ngn minah ni pun damia tgk pelik gak.. napa yee


Cuba carik mana viona n damia..


pemenang Aku nak hidup percuma ngn kuarga dia...



Walid ngn org yang akan menjadi org terpenting kat Malaysia nnti bila dah besar.. kalah artis tau.. mahal ni gamba ni nnti.... bergambar ngn Gabenor Bank Negara tahun 2038.....


Adi ngn sape ntah.. boroi mamat nih..



Nana.. sorry cakap la tp nnti aku takmo la damia berkawan ngn org mcm ni.. open n terlalu selamba sgt... modern?
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!