Header

Tuesday, September 02, 2008

Demi Isteri.....

sila abaikan keadaan wet kitchen saya yg berselerak

Kasih sayang seorang suami mithali mmg tdk boleh disangkal lagi....hehehe. Ayat mesti power noq (dgn harapan suaminya itu akan cair...hahaha).

Demi menunaikan impian dan memuaskan hati isterinya. Sang suami sanggup berhempas pulas dan berpeluh² utk membetulkan kembali rak ikea yg sudah lama dibeli tapi baru saja dipindahkan dari tempat asalnya n perlu di modify sedikit utk menyesuaikannya dgn peranan barunye nanti.

uolls perasan tak???sang suami masih lagi ngan baju kerjanye

tetiba terperasan akan koleksi fridge magnet di ice box ku n tetiba jer terlintas mau buat entry khas mengenainya nanti. bilakah itu...tungggguuuuu!!!!!!!!!


Itulah kasih sayang sang suami yg tiada batasnya utk sang isteri. Kasih sayang yg xleh dinilai dgn wang berjuta maupun peluh setempayan....sang isterinye bagaimanakah pula???


Weeeeiii....apa korang ingat isteri dia tak sayang ke?????...isteri dia pun sayang maut sama sang suami tau...sbb tuh ler isteri dia pun tolong gak laki dia wat kerja tuh tau.

Saje jer sang isteri tempek gambar sang suami jer kat sini coz nak kasi uppppp sket laki dia kan (sapa lagi nk up laki sndrik kalu bukan sang isteri kan..kan)...huhuhu.

Manalah tau hati sang suami jadi cair banyak leh lah sang isteri pujuk² n rayu² ajak gi shopping mopping....alah uolls jgn xtau kan dah nak raye nih.

Byk barang lagi nak beli nih (sure sang suami jegilkn bijik mata time nih...n cecepat sound...lupa ke brape RM melayang masa belanja shopping mopping kat kelantan hari tuh).

muaahaaa...itu bab lain skrang nih nk shopping bab lain lak b.....alaa bucuk²..leh la...larikkksss.


Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

huhuuh.. gille macho b betukang dgn baju keje.. hahaha.. padahal sblm tu dah kene seround dua bebelan seorang isteri soh tukar baju keje tu.. tp nak wat camna.. tgh berkobar2 wat keje.. tak suke lak nak stop2 p tukar baju... terbantut.. sib baik masa tu niza ada umah.. klu tak dah wat keje tu tak pakai baju je huahuahua....

shopping, shopping n shopping lagik je la keje viona ni ek.. tak putus2 bende yg nak dibeli... hihihiih.. takpe.. janji rasuah je b ngn kasutbaru ke... or paling tidak ngn sandal hiking pun ok gak.. sian skrg ni p memana pakai je la selipar jepun yg dah licin tapak tu.. sedih.. sedih.. ;)

masviona said...

laaaa....tuler dia

klu stakat nk rasuah tu xde hal laaa nyerrr

sapa soh dok je pkai selipar jepun tuh...selipar yg ok sket ada tp xnak pkai...alasan ek????alasan nk kasut baru...ahakss

prebetsabu said...

ala.. selipar yg ok sikit tu pon ntah bape hari je lagi agaknye hayat dia.. maklumla.. selipar tu kan kita beli secara terdesak masa b lupa pakai slipar dalam kete nak g Pameran Landskap kot aritu.. huuhuh...

yeay dpt beli sandal...

*napa aku rasa viona igt sandal aku nak beli ni rege dia 50-60hingit? dia tau ke sandal tu 120-200? huhuhu tak kira.. nak pau gak..

masviona said...

la tau ler....mmg dah tau dah rate rege dia 100-200 pun. xperla kita beli la...beli sandal n beli wallet skali ok???

baik tak viona nih???kengkawan????ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!