Header

Thursday, September 04, 2008

Dia Dah Dapat Dah!!!

Malam semalam kan aku gi shopping barang dapur kan. Pastu ingat tak psl entry aku nak gi shopping mopping tuh. Prebetsabu kan ada tggl komen mintak aku rasuah dia soh belikan sandal...Skali masa jenjalan tuh, terlalu-lalang lak kat depan kedai kasut so apa lagi terus ler melilau kan. Prebetsabu pun semangat lah kan nak memilih barang dia lah katakan...

yg kaler coklat cair sket tuh dah jadi milik prebetsabu dah

masa testing kat kedai....prasan model lah tuh prebetsabu tuh

Makanya sandal kat atas tuh berjaya lah di pau oleh prebetsabu. nasib baik ler rege dia masih dalam budget aku.....RM100. Memang hepi ler prebetsabu tuh. Rasanya hari tuh kalu lewat berbuka pun ok lagi tuh. xde nak bising² cam slalu....hahaaha

Tapikan dalam² dok hepi tuh sempat lagi tuh dia berangan lebih nak pau aku lelebih lak. Ada ke aku bagi betis dia mintak peha lak. Boleh plak dia mintak aku belikan lagi satu kasut yang rege dia RM89.90.

Sowi ler memang tak dapat ler....hehhee aku kasi ayat baik punyerrr...kasi dia xterasa...cakap next time, kita tgk tempat lain lak mana tau ada yg lebih voguethevas lagi drp yg ni kan...nasib baik dia setuju...selamat ler aku.hahaha.

Tapi seriyes ckp insyaallah aku akan tunaikan permintaan dia coz kasut tuh mmg lawa pun...hehe cumanye aku cam berat hati jer nak belikan dedua skaligus. maybe kalu beli asing² xde ler terasa cam byk sgt duit yg kuar kan...alasan aku jer tuh....alasan yg xberapa munasabah. kan

hehehe..sebenarnya aku ada alasan yg lagi munasabah lagi drp yg kat atas nun...ni dia..sila tgk gmbr dibawah....


Sebab aku nak beli kerongsang yg cantik nih utk diriku..heheh..keji tak aku?????? tak berapa sangat lah kan.

oklah tuh.....kerongsang nih aku nak pkai time raya nanti nih....RM 50 hengget aku beli. Oklah tuh murah sket dr rege kasut yg prebetsabu nak tuh....hehehhe...giler keji aku nih.
Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

hihhi oo patutla takmo belikan b kasut tu ek v......

tp takpe.. apapepon thnks v sbb belikan sandal tuh.. leh la raya ni pakai huhuhuuh...

mmuuahhh....

lps ni nak manje2 mintak beli henpon baru laks... akakakakka...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!