Header

Wednesday, September 03, 2008

Main Kejar²

Kuar opis kol 4.30pm terus berdesup gi ke kerete, maklumlah aku ngan prebet dah plan dah sesiap, hari nih berbuka kat luar. Skali baru ingt yg hari nih kami dtg asing².errrmmm...dlm hati malas nye ler nak drive slalu tuh aku jadi co pilot jer...nak kata mem xlayak lak coz mem dok blakang kan...muahaaaa

Actually weolls nak gi membeli barang² dapur sempena ramadhan nih. Giler ketinggalan kan aku, orang lain dah lama memborong yg weolls lak baru terkedek² nak membeli.

Yerla aku sengaja xmoh beli awal²... saja bagi can kat org² lain kan. ecehhh...padahal malas nk bersesak² satu hal lagi satu hal weolls kan xde kat KL sepanjang nk menyambut puase ritu so wat per beli awal² kan.

Jln petang tadi leh tahan jam gak ler, agaknya byk company yg balik awal kot bulan puase nih. Aku time nih dah xingt lain dah ingt nak cepat sampai jer coz xsaba nk jupe ngan Avin damia.

Prebetsabu pun aku dah terlupa japss...oppsss..ampun B. Ingatkan dia ada ngekor kat balakang.Pandang blakang, xde pun kelibat "sang hijau" tuh. Dah start risau dah. capai henpon trs sms tnya dia kat mana. skali dia ckp mana sempat nak kejor...dah le aku kuar awal sket pastu jam lak ngan trafic lihgt bagai kan..so mmg jauh ke belakang ler.

Ok lega sket rasa....jauh sket xkisah janji jgn ada perper yg tak diigini jer. Tetiba sampai kat trafic light Bangi Walk tuh...ala pada sesiapa yg nak tau tuh kat area restoran d limau nipis tuh....berdesuuupppppp sang hijau potong my city.

huh..ini xleh jadi nih...sudah bikin panas nih...ayat lawak jer nih. actually xde mende pun...ahakss

Aku pun apa lagi teror kejor laj yop....apa lagi. Sempat snap gmbr lagi masa benti kat trafic light jln reko tuh. skali masuk sms dr prebet.....hehehhe....content dia bior jerla aku yg tau ok...jgn marah naaa...ahakss


sang hijau yg gagah perkasa....tuan sang hijau pun sama lah..kang merajuk lak prebet tuh kalu aku xpuji dia skali..ehehhe

TETAPI my city tetap menjadi pojaaaannnn haaaaaatiku....hehhe

Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

huhuhu.. uhuk uhuk uhuk.. makan asap diesel je la viona ptg tu kene tinggal ngn aku.. hahaha..

pape pon, aku tak pernah angap bawak laju tu bahaya, tp kene bawak secara smart n bijak.. jgn nak semborono je.. in fact, klu bawak slow macam kura2 lagi la bahaya.. yg idealnye, bawak kete haruslah ikut flow traffic.. klu time tu traffic sume clear n smooth, leh je bawak laju ikut kete2 lain.. jgn plak time traffik laju, ko g pepandai bawak slow.. mmg nak kene la.... n vice versa..

Anda mampu mengubahnya...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!