Header

Wednesday, September 03, 2008

Sama lah Plak


Seriyes kami tak berpakat ok.
Location (eceh..location..tempat kami duduk ler kiranya) pun tak sama tempat ye.


Tapi kami memang sangat sehati dan sejiwa lah agaknye kan...hahahaha. leh lak kami publish entry pada masa yg sama cuma maybe beza saat je kot.



p/s:Pada yang dok tanya² tuh, camne Prebetsabu pun leh publish entry kat blog nih, yg pd asalnya adalah hak milik aku. Aku rasa ni adalah masa yg sesuai utk aku tolong explain kan kat korang sume ok.

Mcm ni kat blog (blog yg kita syg² nih kan) kita nih, kita leh set kan authority utk sesapa saja yg kita suka utk dia pun leh access sama blog kita utk jadi tukang karang cerite. Cara nya ialah :-

-gi kat setting
-pilih Permissions
-so kat sana nnti, korang leh la add brape ramai pun yg korang nak utk jadi author kat korang nye blog tuh (jap ler aku tempek gambar bior sonang sket korang nak refer kan)



So kalu korang dah add nanti leh ler "org or org²" tuh post kan something kat blog korang nanti. Jadinye senanglah sket kerja korang xdela korang sorang jer yg leh tulis sumting kat blog korang kan "org" yg korang invited or add tadi tu pun leh skali tolong karang criter.

So that, meriah lah sket jadinye blog korang nanti kan...criter pun leh jadi pelbagai n lebih kaler-karli gitu coz cerita tuh maklumlah dtg dari hasil kerja tangan dari byk kepala kan...kan..kan

bukan itu saje tau korang pun leh jugak set kan privilage kat "org" or "org²" yg korang dah add tuh whether nak dia jadi admin gak ke (admin function dia sama mcm owner blog sebenar ler) or just jadi tukang karang cerite jer....n xleh ubah apa² kat blog korang selain admin jer.

Ok..harap info dari aku nih dpt menjawab persoalan korang n membantu korang ler. Ok enjoice ur blog
Camna?

3 Comments Uols:

CatlinaFly said...

Thanks for the tips

prebetsabu said...

huhuuh viona ni klu bab explen meng explen mmg power.. igt lagi time student dulu.. klu subject tu kene present, sure dia yg jd presenter..and aku yg tak pernah dtg kuliah awal, tp klu tau dia akan present aritu, sure aku antara org terawal yg dtg awal kuliah hahahahha...

bestnye kenang balik kenangan zaman dulu2...

*suke tgk viona terkedek2 masuk dewan kuiiah.. minah ni jenis masuk kuliah ngam ngam je nak start kuliah huhuuhh..

atty's said...

thanks for the tip..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!