Header

Wednesday, September 03, 2008

Wish List yg dah Tercapai

Salah satu aku nyer wish list dah tercapai dah tahun 2008 nih.



Skali my wish list yg paling bawah lak yg tercapai dulu. Pada bulan lepas maka termakbul lah impian ku...huhu.... dengan kelahiran 1445 yg baru yg dah menjadi idaman prebetsabu dah hampir beberapa purnama sudah..ahaks. Kali nih aku follow jer, yerla masa my city dulu kan dah ikut selera aku so kali nih bagi chance ler ikut taste prebetsabu lak kan.

Kalu ikut camtuh pasni leh la aku beli umah lak kan...muahaaaa.(byk ler sgt duit ko yor viona....perasan lebih laaa) dah tuh formula dia nak menjadi nih mcm descending jer. Ala-ala nak mengikut ikut turutan dari bawah.

Perper pun xkisah lah...janji den happy, family den bahgio...yer darrkk????mana² dulu pun taram jerla...itu semua kan rahmat n rezki dari NYA kan.
Camna?

2 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

bestnyer kak mas.....

masviona said...

alhamdulillah...syukur

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!