Header

Wednesday, May 06, 2009

Pengantin Bersama Kuda

panas² pun layan gak..hikss


Tengah sedap² aku dok amik angin kat pondok lepas abis class menunggang hari ahad lepas tuh tetiba jer datang orang terjah kan......terkunjat ahkak barang seminit.....ahaksss

Iyelah ahkak tengah layan feel dada pun dok turun naik turun naik lagi kan (penat kotttt dok tunggang Hobo brape pusingan dah tawaf paddock tuh kan) sekali ada lak org terjah mengejut² lak ni kan....huhuhu

Ghopernya bukan apa pun ada couple chinese nih (baru kahwin lah kot) diorg nak wat sesi photoshoot kat pusat ekuin nih nak bergambar bersama² kuda gitu...ala nak wat ala² mat salleh kat obersi tuh ler kan...hiksss

Prebetsabu beria jer dok memerhati dia nak tengok lah tuh camne style photographer tuh nak shoot. Kot² leh ceduk ilmu ke kan.....hehehe biasalah tuh pemerhatian pun salah satu teknik pembelajaran gak kan.

Yang ahkak lak sebok menyenap picca nih....tapi idak ler banyak mana pun huhuhu. Yang ahkak snap pun masa dia dekat² ngan ahkak jer masa diorg shoot jauh² tuh malas lak nak zoom...tengok jerla...hikss



baju dia chantek...tp seksi.....ahaksss

Pusat ekuin UPM nih dah semakin glemer skrang nih. Student pun dah makin ramai dah...syabas² ahkak suke maklumlah alumni sana kan...hehehe


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

Dee said...

masa kawen dulu x merasa outdoor shooting nih..jeles..jeles..

CuTeMiUt78 said...

uish.. bestnya ambil gambo ngan kuda2..

Mya said...

cantiknya kuda tu.. hitam putih lagi.. so nice..

Ada Ayrissa said...

kuda tu hensem ar....
sure gmbo pengantin tu lawo sbb kuda ituuuu...
hehehhehe

lily lotus said...

jaga2 cik salmah! kang kuda sondol...haha...kuda tu geram tgk pengantin seksi u!

aRe_uDear said...

mak ai.. best tuh..

tuberose78 said...

time kawen dolu tak der pon amek gambo ngan kudo.. huhuhu... outdoor shooting pon tak dak..

nas, biler nak set outdoor shooting family akak nih!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!